Sinds 28 November 2020 is onze vernieuwde winkel aan de Aaldert Geertsstraat 43 in Olst geopend!  Naast diverse merken KVV (vers vlees voeding, o.a. Darf eko, Farmfood, Bandit, KB-raw, Runner, Lotgering, BARFmenu, etc.), geperste brok en houdbare voeding van o.a. Darf, Farmfood, Carnilove en Brit, verkopen wij ook natuurlijke produkten en voedingssupplementen voor de gezondheid en verzorging van uw hond of kat en diverse andere benodigdheden voor honden, waaronder gezonde snacks, vachtverzorgingsartikelen, verantwoord speelgoed, hersenwerkjes, trainingsartikelen, hondenlijnen en nog veel meer. Natuurlijk is er online ook van alles te koop op dit gebied, maar in onze winkel kunt u de produkten niet alleen zien en aanraken, maar wij adviseren u ook graag bij het maken van de juiste keuze voor uw hond. Al onze produkten zijn door onze eigen honden of honden van vrienden en bekenden met veel plezier getest en goedgekeurd. Wij hebben veel ervaring en kennis  op het gebied van gezonde, natuurlijke voeding en verzorging voor honden. Onze  missie is het behouden en bevorderen van de fysieke èn mentale gezondheid van zoveel mogelijk honden. Onze service en ons aanbod is hier dan ook helemaal op gericht! Waar onze eigen mogelijkheden ontoereikend zijn, verwijzen we graag door naar betrouwbare specialisten, zoals een dierenarts, trimster, gedragstherapeut, hondencoach, osteopaat of fysiotherapeut.

Onze openingstijden zijn:

  • dinsdag en woensdag van 16:00 tot 17:30 uur
  • donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 – 12:30 en 13:30 – 17:30 uur.
  • zondag en maandag gesloten.  Afhalen van bestellingen buiten deze tijden is mogelijk op afspraak. Voor specifieke vragen en advies is Kirsten in principe in de winkel aanwezig op de openingsdagen tussen 16:00 en 17:30 uur of telefonisch bereikbaar op 06-13374535 (ook whatsapp).

We hopen u snel te mogen verwelkomen in onze winkel!

Comments

  • Wat Fijn dat je je droom waarmaakt en gaat voor een winkel in het prachtige Olst. Kirsten is de beste hondenvriendin die er is. Voor mij en onze hond heeft ze erg goede adviezen gegeven….advies die je bij de random dierenarts niet krijgt. Onze hond heeft weer een fijn en jeukvrij leven…. door allerlei allergieën en verkeerde medicatie, zijn we door haar advies, tips, voeding een stuk wijzer geworden. Kirsten heeft een groot hart en deelt en adviseert graag. Voor wat betreft de opvoeding van haar pups gaat de liefde zelfs nog een tikkeltje verder…. de pups blijven langer bij haar en onder moeders vleugels voor een stabiele basis. Een hele speeltuin zorgt voor behendigheid en conditie. Bijzonder deze commitment te zien.
    Nu heeft ze de mogelijkheid haar kennis en meer disciplines uit te breiden in de prachtige winkel waar overigens ook haar echtgenoot zijn stoffeerderij beheert. Kirsten ik ben er bij!!! Tot snel op jullie nieuwe plek!

Geef een reactie